CONDIŢII COMERCIALE
Termeni si conditiiTermeni si conditii.

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda .

Folosirea website-ului accesorii-bijuterii.eu si plasarea de comenzi prin telefon, prin fax sau on-line reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Aceste conditii se vor aplica pentru orice persoana fizica sau juridica, denumite in continuare cumparator.

www.accesorii-bijuterii.eu :

este reprezentata exclusiv pe teritoriul Romaniei de S.C. MIKY CONCRETE CONSULTING S.R.L. cu sediul social in Bradu, jud. Arges, CUI 35096998, Nr.Inreg.Reg. Com. J03/1335/2015 si va fi denumita in continuare furnizor . Inainte de a face o comanda, daca aveti orice nelamurire, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa miky.concrete.consulting@gmail.com sau office@accesorii-bijuterii.eu.

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUSE:

Furnizorul depune toate eforturile pentru a va prezenta cat mai fidel culorile produselor prezentate pe website . Va atragem atentia asupra faptului ca nuanta culorii pe care o vizualizati dumneavoastra depinde de specificatiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor si echipamentelor folosite la tipar. Ca atare furnizorul nu poate fi tras la raspundere in niciun fel pentru eventualele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul sau catalogul dumneavoastra si cea a produsului in sine.

De asemenea, echipa accesorii-bijuterii.eu face tot posibilul ca detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, masuri,dimensiuni sau durata livrarii, aferente produselor comercializate, sa fie cat mai precise. Totusi, accesorii-bijuterii.eu isi rezerva dreptul de a refuza comenzi daca se va constata ca informatiile privind produsul comandat de Dumneavostra. au fost introduse eronat. In acest caz veti fi contactat(a) si vi se vor da toate detaliile necesare. De asemenea accesorii-bijuterii.eu isi rezerva dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos.

TERMEN DE LIVRARE

Prin LIVRARE se intelege intervalul dintre momentul finalizarii( pregatirii) comenzii si pana la ajungerea la adresa sediului Dumneavoastra. Este important pentru noi sa stiti ca procesarea comenzilor se face in ordinea receptionarii lor, dar avand prioritate comenzile la care a fost aleasa ca modalitate de transport livrarea prin curierat rapid. Confirmarea unei comenzi lansate cu succes o aveti prin trimiterea unui email generat automat la adresa cu care sunteti inscris in baza noastra de date, in care puteti vizualiza intreaga comanda. Daca nu ati primit acest mesaj, va rugam sa ne contactati.

Termenul de livrare este de aproximativ 2-4 zile lucratoare calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra, termen conditionat direct de modalitatea de livrare selectata (curier sau posta) dar si de timpul fizic necesar procesarii comenzii, insa poate ajunge si pana la 7 zile lucratoare. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa echipei noastre (conditii meteo extrem de nefavorabile, drumuri blocate, calamitati naturale, greve ale firmelor de transport, etc.)

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla in stoc, veti fi instiintat(a) in acest sens. accesorii-bijuterii.eu nu poate fi facut responsabil in cazul in care produsele comandate sunt livrate cu intarziere.

PRETURI

Preturile comunicate pe site includ TVA si sunt valabile pana la noi modificari de pret. In cazuri exceptionale, accesorii-bijuterii.eu isi rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate fara instiintare prealabila.

TRANSPORT

Aveti posibilitatea sa alegeti dintre urmatoarele variante de transport pentru a intra in posesia coletului: firma de curierat sau Posta Romana. Costul transportului va fi suportat integral de cumparator. De asemenea, cumparatorul va suporta toate costurile aditionale de transport (fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei firmei de curierat , taxele aparute in urma depozitarii coletelor la Posta Romana etc.). Aceste tarife pot fi modificate fara preaviz si anunt prealabil in functie de modificarile de pret realizate de firmele de transport.

PLATA

Puteti alege dintre urmatoarele variante de plata a contravalorii comenzii dumneavoastra:

1. Plata in avans, prin

a. Ordin de plata

b. Virament bancar

2. Plata la livrare, ramburs prin numerar. Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoanele juridice cu o valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar prin ordin de plata sau card bancar.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula orice comanda care prezinta caracter fraudulos.

RETURNAREA MARFII

Conform art. 4 din legea 130/2000 "consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor. Cumparatorul este obligat sa achite integral costul returnarii produselor. In situatia returnarii unui colet ce a beneficiat de transport gratuit, din valoarea returnata va fi retinuta contravaloarea transportului initial (posta - 10 ron, curier - 15 ron). Contravalorea marfii returnate (nu si costul aferent transportului initial) va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat.

ATENTIE!

Produsul trebuie sa aiba toate etichetele originale, sa nu fi fost folosit/ purtat, sa nu fie deteriorat si sa fie trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare! Snururile se returneaza doar daca sunt nefolosite si in unitatea de vanzare si prezentare achizitionata. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! Nu primim colete cu ramburs! De asemenea, daca se vor comanda alte produse de contravaloarea returului, clientul va suporta costurile de transport ale acestora. Produsele se vor trimite prin Posta Romana in colet simplu fara ramburs.

Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa miky.concrete.consulting@gmail.com sau office@accesorii-bijuterii.eu, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la Dumneavostra.

Returnarea produselor se va face catre: S.C. MIKY CONCRETE CONSULTING S.R.L. cu sediul social in Bradu, sat Geamana, str. Triumf, nr. 9, jud. Arges (de altfel, datele fiind trecute si in documentele de facturare si expeditie).

PROTECTIA DATELEOR PERSONALE.

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dumneavostra. personale sa fie prelucrate de catre accesorii-bijuterii.eu, si anume MIKY CONCRETE CONSULTING S.R.L.  Va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dumneavostra doar pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

ACCESORII-BIJUTERII.EU garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: S.C.MIKY CONCRETE CONSULTING S.R.L. cu sediul social Bradu, sat Geamana, str. Triumf, nr. 9, jud. Arges sau pe email, la office@accesorii-bijuterii.eu.


DISCLAIMER PRIVITOR LA OBLIGATII


ACCESORII-BIJUTERII.EU nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server. In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, ACCESORII-BIJUTERII.EU va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele ce rezulta din dar nu se limiteaza la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

FURNIZAREA DE INFORMATII


Prin postarea de comentarii, feedback sau alte informatii de inscriere pe acest site, sunteti de acord ca orice materiale sau idei pe care le transmiteti prin intermediul acestuia sa ramana in posesia S.C. MIKY CONCRETE CONSULTING S.R.L., care opereaza site-ul www.accesorii-bijuterii.eu.
In plus, sunteti de acord sa nu instrainati informatii obtinute de pe site. De asemenea, orice postari de materiale ilegale, amenintatoare, calomniatoare, defaimatoare sau pornografice sunt responsabilitatea exclusiva a celor care le-au generat.


TERMENI SI CONDITII REVIZII


www.accesorii-bijuterii.eu poate revizui acesti Termeni si Conditii fara informare si anuntare prealabila. Prin folosirea acestui site sunteti de acord sa respectati aceste revizuiri si, prin urmare, este recomandat sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua la cunostiinta Termenii de utilizare la care va supuneti.

LITIGII

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre furnizor si cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti de pe raza municipiului Pitesti.

MmMyM2Q0